Woning- en Projectstoffering

PVC Vloeren

Of het nu voor een woning is, of voor een bedrijfsruimte, wij hebben voor u de juiste PVC vloer. Alle vloeren een natuurlijke uitstraling, nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer. Ook is er keuze uit beton look.

Onze PVC vloeren zijn geschikt voor dagelijks en intensief gebruik. Kenmerken:  slijtvast, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, natuurgetrouw, geschikt voor vloerverwarming en hebben brandklasse Bfl-S1.

Laminaat vloeren

Laminaat is geschikt voor gebruik in verschillende vertrekken in uw huis maar ook in kantoren of winkels. Het laat zich makkelijk leggen en is leverbaar in honderden verschillende designs.

Laminaat kan worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer en is een hygiënische vloer die eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt kan worden. In combinatie met passende plinten geeft het de ruimte precies de juiste sfeer.

Vloerbedekking

Vloerbedekking geeft warmte aan een ruimte. Een gezellige huiselijke sfeer voor in uw woonkamer of een stevige vloer voor in de showroom van uw bedrijf. Vloerbedekking zorgt voor een natuurlijke demping. Laat u inspireren door een keur aan dessins, kleuren en structuren. 

Linoleum

Linoleum is bij uitstek geschikt voor projectstoffering omdat bacteriën er moeilijk vat op krijgen en is daardoor zeer hygienisch. Daarom is linoleum dan ook terug te vinden in bijna elk ziekenhuis. Het lent zich uiteraard ook prima voor plaatsing in uw woning.

Een linoleum vloer is een uiterst duurzame en sterke vloer die bovendien zeer onderhoudsvriendelijk is. De vloer dempt geluid en trillingen. Linoleum is te verkrijgen in tal van vormen, kleuren en motieven.