Zonwering

Plissé raamdecoratie

Plissés

Plissés zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen/. Er is keuze uit semi-transparant of geheel verduisterend.

Voor enkele plissé gordijnen kun je ook ook kiezen voor transparant of donker. Hoe transparanter de plissé, hoe meer licht hij doorlaat en ook des te meer inkijk je hebt.

Kies afhankelijk van de ruimte de juiste verduistering, transparant voor leefruimtes en verduisterd voor bijvoorbeeld de slaapkamer of badkamer.

Rolgordijnen Roosendaal

Gordijnen

Gordijnen zijn één van de meeste sfeervolle opties binnen raamdecoratie. Ook zijn gordijnen op maat heel praktisch. Denk aan de extra privacy die ze geven én de gewenste verduistering. Ideaal!

Gordijnen zorgen voor privacy, bepalen de inval van het licht, zorgen voor isolatie en hebben een dempende werking waarmee de akoestiek in de kamer bepalen.

Soms worden gordijnen ook gecombineerd met andere raamdecoratie zoals duettes of plissées. Hiermee creëert u een warmere uitstraling in uw interieur.

Rolgordijnen Roosendaal

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zeer veelzijdig en leverbaar in een groot aantal stoffen en kleuren. Rolgordijnen zijn ideaal voor iedere woonruimte in huis.

Ze zijn zowel doorschijnend als een verduisterend leverbaar, handig, betaalbaar en onderhoudsarm. Hierdoor bieden ze de oplossing voor iedereen die op zoek is naar raamverduistering tegen een klein budget.

Rolgordijnen zijn tijdloos en te gebruiken voor ieder type interieur. ook voor kantoorruitmes zijn rolgordijnen uitermate geschikt.

De rolgordijnen worden bij u ingemeten, op maat gemaakt en door ons geplaatst. Er is altijd een rolgordijn dat bij uw interieur past.

Rolgordijnen Roosendaal

Lamellen / Jaloezieën

Verticale lamellen worden al sinds jaar en dag gebruikt voor verduistering ban woningen en kantoren. Ze staan bekend om hun tijdloze imago. Met het  kan de lichtionval worden bepaald of kunnen ze desgewenst helkemaal worden weggeschoven.

Lamellen zijn leverbaar in stof en kunststof en in ontelbaar veel kleuren en motieven. De rails kan in het kozijn (in de dag) of op de wand worden geplaatst. Zeer geschikt voor plaatsing in bedrijfspanden en kantines.